Pizza-online.ro

Restaurant DaDa

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Matei Voievod, 94 bis

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0729 997 405

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului DaDa si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pe strada Matei Voievod la numarul 94 Bis este un restaurant sofisticat cu un decor avangardist, atmosfera calda si un lounge bar modern: Un loc inedit, perfect pentru o pauza de cafea, un pranz de afaceri sau o cina romantica, Restaurantul DADA este si un concept-store pentru cei care doresc sa faca cat mai multe intr-un timp cat mai scurt: Organizam evenimente corporate sau private, in acelasi stil DADA:

DaDa din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului DaDa impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul DaDa. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la DaDa din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!