Pizza-online.ro

Restaurant Casa Jienilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Făinari 5

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0722 916 111

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Jienilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Casa Jienilor este localul unde gasiti mereu o gama larga de preparate culinare, de la mancare traditionala romaneasca si pana la platouri rafinate din jurul lumii: Suntem un restaurant traditional, si ne mandrim cu preparatele culinare tipice tarii noastre, de la celebrul bulz la sarmale cu mamaliguta, dar, stiind ca gusturile nu se discuta, am inclus in meniul nostru si o selectie de delicatese atent alese din bucataria internationala, pentru va a incanta si satisface toate poftele:

Casa Jienilor din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Jienilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Jienilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Jienilor din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!