Pizza-online.ro

Restaurant Conac Zeneea

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Pache Protopopescu 38

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0739 250 899

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Conac Zeneea si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Caracterul și filozofia tipului nostru de bucătărie, care urmează tehnică ancestrală a utilizării diferitelor tipuri de ingrediente și condimente ce își dezvăluie secretele doar la anumiți timpi de preparare, are că rezultat inerent o limitare a numărului de mese pe care le putem găzdui fără a sacrifică esență:

Conac Zeneea din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Conac Zeneea impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Conac Zeneea. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Conac Zeneea din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2