Pizza-online.ro

Restaurant Belli Siciliani

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Mătăsari 47

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0799 090 601

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Belli Siciliani si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Gastronomie autentica siciliana,bucatari,retete si ingrediente exclusiv din Sicilia!"Bucătari Ambasadori ai Siciliei in Lume" numiți de Regiunea Siciliana:

Belli Siciliani din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Belli Siciliani impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Belli Siciliani. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Belli Siciliani din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2