Pizza-online.ro

Restaurant No 10

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Austrului nr:10

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

318057971
747695282

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului No 10 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Uneori distractie, alteori afacere, dar mereu multa munca si daruire, toate la un loc reprezinta esenta acestei pasiuni: Restaurantul nostru, gandit ca “o mica afacere de familie”, isi desfasoara activitatea pe o straduta linistita din centrul burghez al micului Paris de altadata: Probabil tocmai din acest melanj de trecut boem si prezent tumultos, amestec al carui parfum il resimtim in fiecare zi, meniul nostru incearca sa satisfaca cat mai multe gusturi si preferinte…: Am atacat mai intai bucataria tipic italiana, apoi ne-am surprins clientii cu cateva preparate internationale si, intr-un final, ne-am aventurat sa introducem in meniu si cateva “taieturi” din cele mai savuroase carnuri de vita:

No 10 din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului No 10 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul No 10. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la No 10 din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!