Pizza-online.ro

Restaurant Haveli

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Episcopul Radu 3

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

021 211 0390

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Haveli si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Haveli Restaurant este singurul loc din Bucuresti unde puteti sa savurati cu adevarat mancarea indiana: Restaurantul Haveli a aparut in randul restaurantelor bucurestene si, imediat s-a facut remarcat prin autenticitatea decorului si a mancarurilor cu specific indian:

Haveli din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Haveli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Haveli. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Haveli din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2