Pizza-online.ro

Restaurant Terasa Florilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Ion Maiorescu 42

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0755 097 931

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Terasa Florilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un loc intim și prietenos din inima Bucureștiului care te invită să încerci preparatele făcute cu plăcere într-o atmosferă plină de voie bună: Terasa Florilor te așteaptă cu mâncăruri autentice românești și preparate internaționale, cu specialități de porc, pui, vită, oaie sau pește, toate puse pe jar: Fie că dorești să încerci aceste bunătăți din confortul casei tale sau dorești să trăiești experiența completă plină de veselie alături de familia Terasa Florilor, vei avea promisiunea unor preparate delicioase și diversificate:

Terasa Florilor din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Terasa Florilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Terasa Florilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Terasa Florilor din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2