Pizza-online.ro

Restaurant Vitraj

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Ștefan cel Mare 8 bis

Bacau, Bacau

0372 746 764

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vitraj si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vitraj Restaurant&Lounge-va asteptam intr-un ambient placut, terasa, meniu bogat de mancare cu specific italian, romanesc si international si meniu de bauturi variat: TV, video-proiector, sistem audio performant-ideal pentru evenimente speciale!

Vitraj din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vitraj impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vitraj. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vitraj din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!