Pizza-online.ro

Restaurant Snobbish Burger

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Banca Națională 36-38

Bacau, Bacau

0334 405 720

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Snobbish Burger si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Conceptul de baza de la care a pornit Snobbish Burger este acela de trai o adevărată experiență unică, o oază de relaxare pentru fiecare persoană: Ne dorim să te simți că acasă: ambient, mâncare bună și de calitate, muzică și companie plăcută, pentru că pentru noi este casă noastră: Totodată ne dorim că Bacăul, orașul lui Bacovia să capete un suflu nou și diferit: Considerăm că este momentul că acest oraș să pună mai mult accent pe cultură, artă, bun-gust, design, muzică de calitate, relaxare, voie bună și mâncare de calitate: Burgerii nu sunt fast-food, ci conțîn carne 100% proaspătă, atent aleasă, legume fresh și cartofi curățați și tăiați cu mâna: Însă toate acestea nu sunt suficiente pentru un pachet complet, ambientul vine în completarea bunului gust: De aceea, te vei bucură de un spațiu prietenos, modern, care îmbină artă, design-ul, muzică și mâncarea delicioasă sub același acoperiș: Vei fi întâmpinat de elemente contemporane (stencil – preluate după desenele celebrului Banksy), precum și elemente vintage (magnetofon, vinil player): Iar grădina urbană din mjlocul orașului este ideală pentru seri de vara alături de prietenii tăi: Bucură-te de tot ce oferă Snobbish Burger!

Snobbish Burger din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Snobbish Burger impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Snobbish Burger. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Snobbish Burger din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!