Pizza-online.ro

Restaurant Casa Rebeca

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Vasile Alecsandri nr 3

Bacau, Bacau

0754 545 464

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Rebeca si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ați venit la Casa Rebeca, unde vă puteți bucura pe deplin de un răsfăț gastronomic, din momentul în care ajungeți la restaurant și până când vă luați rămas bun: De la terasă până la mesele din interior, fiecare spațiu vă invită să evadați din cotidian și să vă aflați cu adevărat într-un loc diferit:

Casa Rebeca din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Rebeca impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Rebeca. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Rebeca din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!