Pizza-online.ro

Restaurant Podu cu Lanturi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Moldovei Nr: 4

Bacau, Bacau

0372 400 700

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Podu cu Lanturi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Amplasate la temelia hanului, Restaurantul şi Crama se remarcă prin decorurile gotice impresionante, muralele realizate de către pictorul Horia Ghelu, Șemineul cu Porți de fier şi prin Meniul à la Carte a bucătăriei noastre: Cele două săli, diferite ca atmosferă (una luminoasă și deschisă spre grădină, cealaltă retrasă şi foarte răcoroasă), pot acomoda împreună până la 100 de persoane în acelaşi timp şi pot fi utilizate atât pentru serviciul de restaurant cât şi pentru diverse evenimente (separat sau împreună):

Podu cu Lanturi din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Podu cu Lanturi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Podu cu Lanturi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Podu cu Lanturi din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!