Pizza-online.ro

Restaurant Savarin

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Gheorghe Donici 2bis

Bacau, Bacau

242:46:08
0737 282 746

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Savarin si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea îşi scrie acum primele pagini … In Mai 2019 a apărut în Bacău, ca dintr-un basm antic, un loc nou şi spectaculos, cu fotolii fine la atingere şi blând colorate, tapet cu motive inspirate de padurea de pe dealul Măgurei, oglinzi discrete şi candelabre din bronz patinat şi lacrimi de sticlă tăiată fin, cu supe turnate din carafe, cărnuri sublim marinate şi garnituri surprinzătoare, somon în sos de smântână şi preparate româneşti atent preparate pentru oaspeţi veniţi din îndepărtate lumi, cu Savarin în formă nouă şi oameni a căror dorinţă este să te facă să te simti special de fiecare dată când vii in vizită: Un loc pe care unii musafiri deja îl numesc acasa, un loc în care timpul se opreste puţin ca să se bucure de atmosfera şi de gust, un loc care avea nevoie de un nume pe masură: A fost ales Savarin: Restaurant Savarin:

Savarin din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Savarin impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Savarin. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Savarin din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!