Pizza-online.ro

Restaurant Piazzetta

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Războieni Nr: 44

Bacau, Bacau

0234 511 520
0744 340 341

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Piazzetta si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul nostru va intampina cu o atmosfera relaxanta, pizza si o bucatarie cu specific italian: O simfonie a gusturilor create de maiestria bucatarilor si nu in ultimul rand de ingredientele importate in totalitate din Italia: Totul este natural si se produce integral in laboratoarele proprii, inclusiv painea si delicioasele prajituri de casa:

Piazzetta din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Piazzetta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Piazzetta. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Piazzetta din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!