Pizza-online.ro

Restaurant Vatra Satului

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: 9 Mai Nr:52

Targu Jiu, Gorj

353807060

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vatra Satului si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Vatra Satului aduce aromele culinare autentice românești din diferite zone ale județului Gorj, în orașul Târgu-Jiu: Bucură-te de mâncarea bună de altădată, făcută cu dragoste și pasiune, din ingrediente naturale:

Vatra Satului din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vatra Satului impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vatra Satului. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vatra Satului din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!