Pizza-online.ro

Restaurant Via Vai

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: 22 decembrie, Bl: 22, parter

Targu Jiu, Gorj

0253 24 00 24

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Via Vai si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Via-Vai Situata in Tg-Jiu, str: 8 Mai, reprezinta o noua abordare a clientilor nostri intr-o maniera eleganta si sofisticata, presarata cu puternice accente clasice: Pe fondul unui stil clasic, realizat din nuantele pamantului, Pizzeria Via-Vai emana in atmosfera acel “ceva” impalpabil care face ca un loc sa se impregneze subtil in mintea si sufletul consumatorului: Echilibrul aromelor este rezultatul pasiunii cu care sunt gatite sortimentele, reproducand gustul retetelor italiene: Aici puteti savura o sortimentatie diversificata de pizza, paste, salate si fresh-uri:

Via Vai din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Via Vai impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Via Vai. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Via Vai din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targu Jiu