Pizza-online.ro

Restaurant Food Story

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Unirii Nr:1

Targu Jiu, Gorj

771369954
785261354

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Food Story si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Chef-ii nostri pregatesc zilnic meniuri sanatoase si apetisante: In fiecare zi te surprindem cu alte preparate culinare menite sa iti ofere o experienta de neuitat: Pentru a se asigura ca totul este perfect, bucatarii utilizeaza cele mai noi tehnici de lucru si se straduiesc sa iti ofere arome autohtone si internationale la un pret accesibil:

Food Story din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Food Story impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Food Story. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Food Story din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targu Jiu