Pizza-online.ro

Restaurant Casa Vera

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Vasile Alecsandri, Nr: 51-53

Targu Jiu, Gorj

0253 212200
0765 452545

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Vera si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Poziţionată în centrul oraşului Târgu-Jiu, aproape de principalele puncte de interes turistic, la numai 300 de metri distanta de Parcul Central unde se gasesc Poarta Sărutului, Masa Tăcerii şi Aleea Scaunelor, lângă Stadionul Municipal, Pensiunea Casa Vera este locul ideal pentru oamenii care vizitează oraşul Târgu-Jiu: Într-o ambianţă plăcută şi relaxantă vă aşteaptă confortul şi ospitalitatea unei pensiuni de 3 stele cu o capacitate de 10 camere, din care 9 camere cu pat matrimonial şi o camera cu două paturi: În cadrul pensiunii se află un restaurant şi terasa cu o capacitate de 60 locuri în interior şi 50 locuri pe terasa, unde veți găsi preparate culinare gustoase:

Casa Vera din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Vera impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Vera. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Vera din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!