Pizza-online.ro

Restaurant Rodizio Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Victoriei 137

Targu Jiu, Gorj

747835569

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Rodizio Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Restaurant Rodiziopub ne mândrim cu capacitatea de a oferi clienților noștri mâncare proaspăt delicioasă și autentică, creată la cele mai înalte standarde: Fiecare masă pe care o facem este unică: Vă garantăm că nu veți fi dezamăgit: Cheia succesului nostru este simplă: oferirea de mese rafinate, făcute doar din cele mai pure și mai proaspete ingrediente care au un gust minunat de fiecare dată: Scopul nostru este să vă ajutăm să vă bucurați de lucrurile mici din viață care contează: Așa că mănâncă mâncare delicioasă: Ia o băutură: Dar mai ales, relaxează-te! Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul dumneavoastră continuu:

Rodizio Pub din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Rodizio Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Rodizio Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Rodizio Pub din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!