Pizza-online.ro

Restaurant Taco Loco

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Vasile Bumbac 5A

Suceava, Suceava

0230 22 00 32

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taco Loco si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Meniul Restaurantului Taco Loco a fost ales cu grijă pentru a satisface majoritatea gusturilor în materie de bucătărie mexicană, tradiţională şi internaţională: Completate de băuturi alese, mâncărurile preparate de bucătarii Restaurantului Taco Loco sunt alegerea ideală:

Taco Loco din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taco Loco impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taco Loco. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taco Loco din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava