Pizza-online.ro

Restaurant Padrino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Universităţii, nr:15

Suceava, Suceava

0765 727 584

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Padrino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Padrino este un local unde poti veni dimineata sa iei un mic dejun si sa bei o cafea de calitate: Poti de asemenea reveni la pranz sau seara, pentru a alege dintr-un meniu foarte variat o mancare delicioasa sau o pizza facuta de adevarati profesionisti:

Padrino din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Padrino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Padrino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Padrino din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava