Pizza-online.ro

Restaurant Eker

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Ștefan cel Mare, nr:28

Suceava, Suceava

0771 435 109

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Eker si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ai venit în locul în care geometria gustului își dă întâlnire cu voia bună! Vom presupune că nu ai ajuns aici din pură întâmplare: Poate cauți ceva #radicaldebun care să se manifeste printr-o aventură culinară unică: Sau poate ești doar curios: Nu vom povesti aici despre cât de gustoase sunt preparatele noastre: Nici despre conceptul din spate sau despre echipă: Însă, în cazul în care ți-am stârnit curiozitatea, am pregătit o secțiune specială în care poți afla povestea EKER:

Eker din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Eker impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Eker. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Eker din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!