Pizza-online.ro

Restaurant Sempre

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Ana Ipatescu, nr 13

Suceava, Suceava

0748 222 228
0230 524 747

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sempre si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Sempre Pizza a fost înfiinţată în 1994 şi este prima pizzerie din oraşul Suceava: Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sempre prepara o gama larga de pizza, mâncăruri tradiţionale, deserturi, salate: Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional: Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an: Avem în prezent 24 de angajaţi cărora li se asigură condiţii optime de promovare în cadrul firmei: Un gust unic! Unul dintre cele mai importante ingrediente la Sempre sunt oamenii noştri: Bucurându-ne de o reputaţie foarte bună in rândul clienţilor noştri, suntem siguri ca produsele şi serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacţie garantată: Suntem convinşi ca veţi găsi în compania noastra partenerul ideal de afaceri: Daca aveţi nelămuriri sau doriţi mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi: Cu adevărat GUSTOS! Avem o deosebită grijă ca produsele noastre să fie proaspete folosind ingrediente de calitate pentru pizza de calitate în fiecare zi: Procesul de producţie constă în coacere in tava si pe vatra, cu bucătărie la vedere, respectând reţetele originale, cantităţile şi sortimentele:

Sempre din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sempre impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sempre. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sempre din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava