Pizza-online.ro

Restaurant Bucovina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Ana Ipatescu nr: 5

Suceava, Suceava

0758 081 231

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bucovina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Restaurant Bucovina veti trai o experienta memorabila datorita decorului spectacular, atmosferei minimaliste, moderne si intime, cat si prin ospitalitatea autentica tipic Bucovinei, manifestata de staff-ul nostru, care este prietenos, foarte atent la detalii si notabil prin servirea de calitate a deliciilor culinare preparate de Chef Claudiu Grescu si echipa sa: Va invitam cu drag la Restaurant Bucovina, pentru a va oferi cele mai bune preparate si servicii de care dispunem!

Bucovina din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bucovina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bucovina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bucovina din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!