Pizza-online.ro

Restaurant Sunrise Marina

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Danubiului 20

Braila, Braila

0755 990 033

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sunrise Marina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ce poți să îți dorești mai mult când ajungi în Brăila? Un loc elegant, cu fața către răsărit, care păstrează din istoria orașului, îmbie la vacanță și provoacă cele mai rafinate gusturi, atât în materie de vinuri cât și în ceea ce privește bucătăria tradițională: Sunrise Marina-wine bistro își propune să îți aducă aminte de rădăcini, de frumoșii greci, de turcoaicele focoase și de românii veseli și harnici:

Sunrise Marina din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sunrise Marina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sunrise Marina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sunrise Marina din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!