Pizza-online.ro

Restaurant Barrier

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Vlad Tepes Nr:2A

Braila, Braila

0771 122 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Barrier si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un loc in care am investit nu doar resurse, ci si mult suflet: Denumirea localului este inspirata de zona in care se afla, fosta Bariera de cale ferata a vechiului oras, loc in care noi am decis sa punem bazele acestui mic si cochet restaurant: Aventura a inceput in 2018, cand am decis ca acest mic locsor ce gazduia o casuta veche, sa fie transformat intr un taram de vis din lumea gusturilor: Asa a luat viata locul pe care acum il puteti admira si unde puteti pasi pentru a ne cunoaste si pentru a savura din cele mai alese preparate: Pe baze clasice, ne-am creat usor, usor, o mica echipa, care, prin tot ceea ce realizeaza, speram sa va incante:

Barrier din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Barrier impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Barrier. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Barrier din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!