Pizza-online.ro

Restaurant Casa Artemis

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: 1 Decembrie 1918, nr: 108bis

Braila, Braila

0 239 625 500

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Artemis si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Construit in 2001, Restaurantul Casa Artemis si-a schimbat de cateva ori infatisarea, in schimb un lucru a ramas neschimbat ::: mancarea buna, grija noastra fata de clienti si dorinta ca ei sa se simta ca acasa: Vrem sa o facem in continuare si va multumim ca ne sunteti aproape:

Casa Artemis din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Artemis impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Artemis. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Artemis din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!