Pizza-online.ro

Restaurant Peste si Vin

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

DN22B, KM 4

Braila, Braila

0749 149 041

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Peste si Vin si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Peşte şi vin un brand din dorinţa de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al preparatelor din peşte alături de un vin deosebit: Atmosfera rustic minimalistă a fost aleasă cu inspiraţie şi grijă pentru a se integra cu meniurile noastre speciale:

Peste si Vin din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Peste si Vin impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Peste si Vin. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Peste si Vin din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!