Pizza-online.ro

Restaurant Pomodoro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Independentei nr:6

Braila, Braila

0239 667 000
339732325

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pomodoro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pomodoro a aparut in Braila in urma cu cinci ani si a incercat inca de la inceput sa ofere clientilor sai o pizza savuroasa coapta pe vatra in cuptor cu lemne, din ingrediente proaspete si atent alese: Pizza este vedeta noastra dar clienii nostri se pot delecta si cu preparate din bucataria traditionala si internationala: Avem paste, preparate cu fructe de mare, deja renumita quesadilla cu pui si multe alte preparate delicioase: Va asteptam la sediul nostru din Braila, Bulevardul Independentei nr: 6 parter (la Palatul Telefoanelor )

Pomodoro din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pomodoro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pomodoro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pomodoro din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!