Pizza-online.ro

Restaurant Story

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Negustorilor, Nr: 1

Targoviste, Dambovita

0722 889 390

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Story si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea a început cu Summer Coffee Lounge, “un loc de vară destinat prietenilor” – cum îl descrie administratorul localului, Crina Țintă: A urmat apoi extinderea cu încă un etaj și o redecorare cu stil, și astfel a luat ființă un local cu muzică bună și prețuri rezonabile care găzduia periodic party-uri tematice: “În ziua in care am deschis, Adrian, fratele meu, împlinea 30 de ani: De aici, denumirea localului No: 30: E un business de familie, de suflet”, spune Crina: “Ne-am bazat întotdeauna pe cerințele clienților, care ne erau și prieteni în mare parte; se strângeau la noi ore bune (de obicei după program) și începuseră de pe atunci să comande mâncare de la restaurantele din jur: Practic, prietenii veneau pe la noi, mâncau, povesteau și beau: Așa a luat ființă Food-Wine-Music: Prescurtat: Story”:

Story din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Story impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Story. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Story din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!