Pizza-online.ro

Restaurant C'est Bon

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada I:C:Visarion, 2C

Targoviste, Dambovita

0727 526 622

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului C'est Bon si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Te invitam la C’ Est Bon pentru a savura delicioase preparate traditionale dar si internationale, care iti vor stimula toate papilele gustative! Vino sa le incerci chiar astazi: Garantam ca vei gasi ceva pe gustul tau! Vei gasi un loc special, intim si confortabil, unde te poti destinde si deconecta in timp ce savurezi o masa gustoasa sau bei un cocktail inpreuna cu prietenii tai:

C'est Bon din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului C'est Bon impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul C'est Bon. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la C'est Bon din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!