Pizza-online.ro

Restaurant Alexo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Domnească 179

Targoviste, Dambovita

732125396
766456371

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Alexo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O gamă variată de preparate, gătite atent și cu tehnici noi ce aduc ca rezultat o îmbinare de gusturi și texturi ce ne fac ușor de recunoscut: De la mic-dejunuri cu iz românesc sau italian, supe ca la mama acasă, fripturi de vită preparate atent cu arome proaspete de ierburi aromatice, fructe de mare în sos de vin, pizza făcută la cuptor cu lemne și papanașii marca Alexo: De ce am ales un meniu variat? Ne-am adaptat cerințelor voastre și continuăm povestea împreună!

Alexo din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Alexo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Alexo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Alexo din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targoviste