Pizza-online.ro

Restaurant History

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: A:I: Cuza nr: 37

Targoviste, Dambovita

0727 783 548
0730 811 288

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului History si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cauți muzică bună, mâncare diversificată și oameni care știu să petreacă până dimineața? Răspunsul este simplu:La History-Social club & restaurant ai găsit locul ideal pentru o seară nebună alături de familie și prieteni!

History din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului History impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul History. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la History din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!