Pizza-online.ro

Restaurant Bistro Mondial

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Libertății, nr: 2

Targoviste, Dambovita

0749 258943

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro Mondial si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Este o varianta de restaurant unde se poate servi in cursul saptamanii de luni pana duminica, mancare gatita, ciorbe, salate si fripturi: Va asteptam in fiecare zi: Pofta Buna!

Bistro Mondial din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro Mondial impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro Mondial. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro Mondial din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targoviste