Pizza-online.ro

Restaurant Real Food Sheriff

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Sinaia 2

Targoviste, Dambovita

770224781

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Real Food Sheriff si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Sheriff este o afacere locala care a luat nastere din dorinta de a oferi locuitorilor orasului Targoviste posibilitatea de a manca ceva special, atat burgeri adevarati cat si produse din carne de pui care sunt foarte indragite de catre clientii marilor retele de restaurante de tip fast food din lume: Dorim pentru persoanele care ne viziteaza sa le oferim o atmosfera relaxanta si prietenoasa, unde sa serveasca rapid produsele noastre preparate dupa retete complexe si standarde unice:

Real Food Sheriff din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Real Food Sheriff impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Real Food Sheriff. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Real Food Sheriff din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!