Pizza-online.ro

Restaurant Lugo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada George Enescu, Nr: 23

Bucuresti Centru, Bucuresti

0785 238910

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Lugo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Lugo te invită să pășești în universul culinar inspirat de bucătăria mediteraneana si asiatica: Te așteptăm să descoperi atmosfera efervescentă din centrul Bucureștiului într-o aventură gastronomică de neuitat! Divertisment de inalta calitate: evenimente cu muzică live sau petreceri tematice cu DJ:

Lugo din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Lugo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Lugo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Lugo din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru