Pizza-online.ro

Restaurant La Garage Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Gheorghe Doja Nr: 10

Craiova, Dolj

0745 184 511

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Garage Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un local cu un design interesant, personal cu bun simt ce oferă atat posibilitatea de a servi masa în restaurant, dar și posibilitatea de a livra mâncarea la domiciliu inclusiv meniul zilei, la niște preturi super avantajoase: Va așteptăm

La Garage Bistro din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Garage Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Garage Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Garage Bistro din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!