Pizza-online.ro

Restaurant Trevi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Nicolae Bălcescu 4A

Craiova, Dolj

0768 650 155

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trevi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Într-o grădină liniștită, ferită de soare și înflorită cu cele mai frumoase plante, clienții Trevi se bucură de experiența autentică napoletană: Mâncărurile alese, muzica în surdină și zâmbetele oamenilor reprezintă spiritul Trevi, cu care ne mândrim în Craiova:

Trevi din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trevi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trevi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trevi din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!