Pizza-online.ro

Restaurant Casa Ghincea

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Madona Dudu, nr: 31

Craiova, Dolj

0769 920 410

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Ghincea si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Preparate traditionale romanesti, dar si specifice Olteniei, retete unice, cu traditie, facute in casa, peste 150 de sortimente de vinuri și de alte bauturi alcoolice si non-alcoolice, un mediu discret, plin de istorie si arta, prieteni, muzica buna si o echipa minunata care va asteapta cu drag in fiecare zi, asta gasiti la Casa Ghincea:

Casa Ghincea din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Ghincea impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Ghincea. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Ghincea din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!