Pizza-online.ro

Restaurant La Papanul

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada A:I: Cuza nr: 4 C

Craiova, Dolj

0732 116 558

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Papanul si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Imaginativ,inspirat si gustos, aşa ne prezentăm in fata clienţilor:Restaurantul La Papanu, situat în centrul vechi al Craiovei , este locul in care bucătarii transformă fiecare preparat într-o prezentare delicioasă prin armonia texturilor , aromelor şi culorilor: Şeful bucătar are o abordare modernă de gătit, combina tehnicile clasice cu bucătăria modernă şi influente româneşti , rezultând feluri de mâncare cunoscute pentru unicitate şi preţiozitatea lor: Fiecare preparat este unicat datorită imaginaţiei şi măiestriei de a combina ingrediente de calitate prin metode creative şi surprinzătoare, creând astfel bucuria gourmet: Cu o ambianţă eleganta , într-un spaţiu de la 1900 în care designul modern se îmbină cu elemente istorice ale proprietăţii bine conservate , restaurantul La Papanu crează cadrul perfect pentru o experienţă unică: Aici limitele gastronomiei vor fi demolate!

La Papanul din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Papanul impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Papanul. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Papanul din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!