Pizza-online.ro

Restaurant The Manor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Nicolae Titulescu 2A

Craiova, Dolj

0770 975 350

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului The Manor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O seară la restaurant nu ar trebui să se rezume la o simplă masă: Într-un restaurant bun, savurezi, alături de preparate, atmosfera, muzica, ungherele locului: Iar The Manor este exemplul grăitor: Încă dinainte de a intra, faţada impunătoare a fostului conac Ghizdăvescu te anunţă că vei avea parte nu de o cină, ci de o întreagă experienţă: Situat in Centrul Craiovei, in casa declarata monument istoric,construita in anul 1911, restaurantul nostru va asteapta pentru o experienta culinara deosebita ! Va asteptam pentru experiente de neuitat!

The Manor din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului The Manor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul The Manor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la The Manor din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!