Pizza-online.ro

Restaurant Galaxy

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Gheorghe Chițu 66

Craiova, Dolj

0251 524 455

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Galaxy si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Înca de la deschidere, restaurantul Galaxy a fost locul preferat de intâlnire atât al craiovenilor cât si al turistilor ce tranziteaza orasul: Situat într-o zona ferita de agitatia si traficul urban, restaurantul ofera o rafinata si încântatoare atmosfera care reflecta caldura si ospitalitatea taranului român: În timp ce privirile va vor fi furate de numeroasele obiecte traditionale , (unele fiind considerate antichitati) ce decoreaza restaurantul întregind astfel idea de restaurant autentic românesc, veti putea selecta din meniu, preparate culinare pregatite cu maiestrie de sefi-bucatari renumiti, ce va vor fi servite în cel mai pur si autentic stil românesc: Ne mândrim cu faptul ca în restaurantul “ Galaxy ” produsele traditionale românesti, (zacusca, sarmalele, salata de vinete, piftia, muraturile etc) sunt facute în casa de bucatarul nostru, dupa retete autentice românesti:

Galaxy din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Galaxy impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Galaxy. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Galaxy din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!