Pizza-online.ro

Restaurant Garden Restaurant

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Unirii 202

Buzau, Buzau

0757 069 226

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Garden Restaurant si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea Garden Restaurant începe cu a fost odată și se termină cu o oază de relaxare, creată pentru ca tu să evadezi din cotidian: Te așteptăm pe bd: Unirii, nr: 202, Buzău, unde vei descoperi o experiență aparte într-un decor rafinat! Cadrul intim, confortul și eleganța unui colț de grădină privată, calitatea serviciilor de top, alături de savoarea preparatelor atent realizate de către bucătarii restaurantului, cu siguranță vor transforma fiecare vizită la Garden Restaurant într-o experiență de neuitat, pentru că aici fiecare fragment din spațiul nostru are povestea sa!

Garden Restaurant din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Garden Restaurant impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Garden Restaurant. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Garden Restaurant din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!