Pizza-online.ro

Restaurant Conacul Trandafirilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Parcul Crang

Buzau, Buzau

0740 367 829
0756 376 052

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Conacul Trandafirilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul a carui cladire este construita in 1897 intr-un stil specific zonei Chiojdului, este amplasat in centrul Parcului Crang, la marginea vestica a orasului Buzau, o ramasita a Codrilor Vlasiei: Am pornit de la ideea sa gatim o mancare cu gust, corecta, savuroasa prin care sa redescoperiti gustul mancarii de acasa, gustul copilariei: Asta cautam si noi, sa gatim fara conservati , fara E-uri si fara coloranti sau arome ”identic naturale”: În fiecare zi, poți încerca o altă combinație de arome, dupa cum îți șoptește dispoziția ori povestile de care te lași inspirat! Orice ai alege, îți vom recomanda și un vin potrivit : Apoi, mai depănam câte ceva despre boierii de demult și-ajungem la desert: Iar acolo, istoria însăși devine irezistibil de dulce… In jurul legendelor , taifasul se-ntinde si-ti aprinde pofta de mancare: Avand un meniu cu specific romanesc, restaurantul va ofera insa si o serie de preparate culinare internationale: Este un spatiu mirific asezat in mijlocul naturii, cu un inalt grad de adaptabilitate , ideal pentru organizarea de evenimente private, conferinte, evenimente corporate si business, dineuri, receptii, cocktailuri, lansari de produse, evenimente cultural si sociale dar si petreceri pentru copii: Un loc prietenos, elegant unde detaliile fac diferenta, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau:

Conacul Trandafirilor din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Conacul Trandafirilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Conacul Trandafirilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Conacul Trandafirilor din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!