Pizza-online.ro

Restaurant Bistro Junior

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul garii nr 4-6

Buzau, Buzau

0755 059 183

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro Junior si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Bistro Junior va intampina cu preparatele traditionale Romanesti imbinand totodata specificul Italian cat si cel pescaresc!Bistro Junior prin traditia si originalitatea sa va ofera cele mai variate tipuri de mancaruri:Restaurantul impreuna cu terasa alcatuiesc un ansamblu ce va ofera diferite stiluri de aranjamente si ambianta:Astfel oricare dintre acestea va vor face micul dejun,pranzul sau cina cat mai placute:Daca doriti sa va relaxati Bistro Junior dispune de sala de Biliard,Sala de Bowling&Jocuri distractive!

Bistro Junior din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro Junior impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro Junior. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro Junior din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!