Pizza-online.ro

Restaurant Le Big Mama

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Str: Ion Baiesu Bl: D3

Buzau, Buzau

0744 679 102

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Le Big Mama si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Gătim preparate specifice bucătăriei tradiționale românești, folosind rețete vechi și regionale, astfel că mâncarea va fi întotdeauna proaspătă, gustoasă și sățioasă, ca la mama acasă! În meniurile noastre regășiți elemente de Fast Food, bucătărie modernă europeană si preparate de sezon: Bucătăria oferă servicii de livrare la domiciliu, onorând în același timp comenzi mari pentru evenimente speciale:

Le Big Mama din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Le Big Mama impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Le Big Mama. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Le Big Mama din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!