Pizza-online.ro

Restaurant Dacia Romanian Dining

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Colonel Ion Buzoianu 9

Buzau, Buzau

0747 025 375

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dacia Romanian Dining si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem Răzvan și Ana, doi antreprenori inspirați de tradiția, istoria și cultura românească, pe care ne-am dorit să le exprimăm într-un mod inedit: valorificând gustul special al preparatelor autohtone: Condimentați cu pasiune pentru gastronomie și dorința de a oferi o experiență culinară ancorată în bucătăria românească, am deschis restaurantul DACIA Romanian Dining: Având în centru moștenirea gastronomică a românilor, ne-am propus să redeschidem oamenilor apetitul pentru istoria noastră: Să-i invităm într-un univers senzorial și cultural ce are în centru bucătăria românească reinterpretată: Povestea a pornit de la nunta noastră tematică: Nunta Regală-Tradițională: Așa am identificat ocazia de a oferi oamenilor șansa să se simtă regi și regine pentru câteva ore: Având acest concept în minte, ne-am gândit să creăm un spaţiu care să îmbine perfect atmosfera elegantă, incursiunea în istoria emblematică a românilor cu o experiență culinară inedită: Înarmați cu creativitate, talent și dedicare am transpus ideea în practică prin intermediul restaurantului Dacia Romanian Dining:

Dacia Romanian Dining din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dacia Romanian Dining impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dacia Romanian Dining. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dacia Romanian Dining din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!