Pizza-online.ro

Restaurant Magnolia Urban Café

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Buzău, Bd: Nicolae Bălcescu, Nr: 40

Buzau, Buzau

0762 986 384

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Magnolia Urban Café si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Abordarea meniului noastru este una simplista care se evidentiaza prin gust si atentie la detalii: Suntem preocupati de calitatea si prospetimea ingredientelor si in aceeasi masura cautam sa sustinem businessurile locale:

Magnolia Urban Café din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Magnolia Urban Café impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Magnolia Urban Café. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Magnolia Urban Café din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!