Pizza-online.ro

Restaurant Taverna Buzoiana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Alexandru Marghiloman 7

Buzau, Buzau

338100217

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna Buzoiana si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Taverna Buzoiana este restaurantul in care te vei simti intotdeauna bine primit, situat in imediata apropire de centrul istoric al orasului Buzau:Venim in intampinarea dumeneavostra cu un concept nou: Bucatarie Contemporana Romaneasca: Bucatarii nostri gatesc zilnic, special pentru cei care ne calca pragul, preparate traditionale si contemporane dupa retete de exceptie, iar aromele inconfundabile va vor satisface in mod cert cele mai exigente gusturi: Cei care obisnuiesc sa ne fie oaspeti stiu deja aceste lucruri iar cei care insa au ajuns din intamplare sau din curiozitate au fost incantati sa ne cunoasca:

Taverna Buzoiana din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna Buzoiana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna Buzoiana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna Buzoiana din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!