Pizza-online.ro

Restaurant Don Carlos Gourmet

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Severinului 27

Craiova, Dolj

0736 689 564

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Don Carlos Gourmet si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Don Carlos Gourmet oferim produse de o calitate excelentă și vă invităm să încercați mâncarea noastră delicioasă: Secretul succesului nostru este acesta: preparăm și oferim întotdeauna mâncare consistentă și de calitate: Ne mândrim cu faptul că putem oferi întotdeauna clienților noștri preparate delicioase precum: Salate, Paste, Mic dejun La noi poți savura mâncare delicioasă sau servi o băutură: Dar înainte de toate, te poți relaxa: Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată pe care o oferiți restaurantului nostru:

Don Carlos Gourmet din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Don Carlos Gourmet impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Don Carlos Gourmet. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Don Carlos Gourmet din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Craiova