Pizza-online.ro

Restaurant Artizan35

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Împăratul Traian, 35

Craiova, Dolj

0757 888 844

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Artizan35 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mai, 2021: Artizan35 isi intra in drepturi dar nu ca Gradinita, ci ca Stabiliment de Bucatarie si Bauturi cu atingeri artizanale: Descoperind si pastrand elementele originale ale cladirii, reinviem atmosfera interbelica adaugand accente contemporane: Anterior fiind o gradinita, multi dintre voi regasesc camerele copilariei: Dar stiti, oamenii schimba locurile si pe ei cu timpul: Ce sta la baza nu dispare niciodata, se transforma:) Artizan35 te invita la socializare, cu o bucatarie contemporana bazata pe principii sanatoase, asa cum o vedem noi si bauturi alese, atat in interior cat si in generoasa gradina de vara: Un loc care imbina lejeritatea si relaxarea vorbelor spuse la un pahar de vin intr-un decor deconstruit, cu o personalitate puternica: Si da, respectand aceste lucruri, locul acesta nu putea sa se numeasca decat Artizan35: Obisnuim sa pastram si sa dezvoltam elemente iar cu siguranta iti vom da de vorbit: Suntem siguri!:) Hai pofta mare si spor la cafea;)

Artizan35 din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Artizan35 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Artizan35. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Artizan35 din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!